perjantai 3. maaliskuuta 2017

KUULUMISIA

Täällä taas! Oon oikeesti pitkään suunitellut ottavani itteeni niskasta kiinni ja tulla päivittelemään miun kuulumisia, mut miun arki ja elämä rullaa täällä niin hyvin, et joka viikko vaan unohan tän blogin. "Päiviä jälellä" laskuri muuttui kaksnumeroiseks ja tällä hetkellä miul onki semmoset kolmisenkuukautta jälellä, apua. Aika menee niin nopeesti ja koska en ees kauheesti muista mitä kaikkea on tapahtunu, niin saatte taas tyytyä kuvakollaaseihin haha.
 Keskustassa järjestettiin White night Melbourne tapahtuma ja suuntasin sinne yhessä ranskalaisten vaihtareiden ja kamujen kanssa! Tapahtuma muistutti vähän muodin yö tapahtumaa, sillä ympäri keskustaa oli kaikkee nähtävää, julkinen liikenne oltiin jopa suljettu ja ihmiset hengas siellä yömyöhään. Isojen rakennusten seiniin heijastettiin siis kirkkaita valoja, keskellä tietä järjestettiin elokuvateatteri johon kuka vaan pääs kattomaan, jokirannassa oli iso robotti ja kaikenlaisia kojuja/taideteoksia. Ei tällä tapahtumalla oo siis mitään tekemistä muodin kanssa, mut kyllä siitä illasta tuli jotenkin Lappeenranta mieleen, en kyllä tiiä miksi... Nähtäväähän ois riittänyt vaikka viikoksi, mut ilma ei ollut kauheen lämmin ja helposti kipeeksi tulevana ihmisenä päätin ottaa jo ilta 9 junan takaisin kotiin. Kävelyteillä ei sitäpaitsi pystynyt ees kunnolla kävelemään joten pääsy omaan sänkyyn houkutti.
Vaikka kesä on kohta ohi niin ilmat lämpeni jotenkin yhtäkkiä. Pariviikkoa on ollut putkeen pelkkää +30 ja voin rehellisesti sanoa, et kaipaan Suomen pakkasia.. Vaikka kuinka yritän turvautua sportuniformiin hellepävinä, niin hikoilen vaikka istuisin paikallaan. Rakastan Australiaa. /Meillä oli koulussa swimming carnival, minkä kyllä tietääkseni jokainen koulu kokee tiettynä päivänä. Odotin tältä tapahtumalta vähän enemmän, mut kyllä se nyt normaalin koulupäivän voitti. Oppilaat laitettiin ns väriryhmiin, ja koska meillä on koulussa erivärisiä rakennuksia (vihree punainen oranssi sininen ja keltainen) meni meillä se niitten mukaan. Jokainen oppilas sai pukea jotain oman väriryhmänsä väriä, ja jotku oli jopa pukeutunu poliiseiks, vankikarkureiks ja kilpikonniks. Ite en kuitenkaan jaksanut lähteä tähän juttuun mukaan joten jouduin tulemaan kouluun sportuniformissa.
Koulu järjesti meille bussikyydit johonkin päin keskustaa uimahalliin. Ei kuitenkaan menty sisälle rakennukseen, vaan sen takana oli tommonen iso kilpauintiallas (vai mikä ikinä onkaan) ja paljon nurmikkoa joten hengailtiin siellä semmoset 5 tuntia. Halutessaan sai uida kilpaa tai sitten vaan hengata kavereitten kanssa. Ei mitenkään ihmeellinen päivä, mutta ihan ok. / Koulussa meillä oli myös koulukuvaukset ja luulin et se ois samanlainen juttu ku suomessa mut eipä ollut. Meistä otettiin vaan oppilaskuvat meidän oppilaskortteihin ja koulun compassiin (eli vähän ku wilma). Maksoin tästä vielä vähän ylimääräistä ja nyt en tod. näköisesti tuu koskaan saamaan niitä rahoja takaisin..
Viikonloppuina on ollut aina jotain tekemistä, joko opiskelen, oon kavereitten kanssa tai tehään hostien kanssa jotain. Pariviikkoa sitten miun hostit vei miut taas eläintarhaan, mikä oli noin 2 tunnin ajomatkan päässä. Eläintarha oli suurempi kuin se edellinen jossa olin miun ekoina viikkoina, ja oisin kovasti halunnut mennä ottamaan selfien kengurun kanssa, mut sielläpä ei sitä saanut tehdä. Sain kuitenkin korvaukseksi pidellä käärmettä ja voin sanoa, et oli pelottavampaa kuin 5 vuotiaana. Oli kuitenkin hauska kokemus! / Viimevklp suuntasin junalla Pakenhamiin Ellin ja Toven ja Fridan luokse, syötiin kengurua dinneriksi (mikä oikeesti oli hyvää!) ja käytiin elokuvissa. Oli tosi kiva ilta ja oli hassua kun tajuttiin, et mie oisin todenäköisesti saanut sijoitukseni sinne salibandy harrastuksen takia, mut koska oon allerginen kissoille ja koirille, niin säbäpelaaja Tove mei miun paikkani, kateellinen suomityttö ilmoittautuu.. Niillä on siellä kuitenkin uima-allas haha.

Nyt suuntaan tästä ulos dinnerille hostien kanssa, koska hostdad täyttää vuosia! Huomenna sunnuntaina käytän päiväni opiskeluun, koska uusinta kokeitten tekeminen alkaa jo kyllästyttää..

Meri


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti