maanantai 27. maaliskuuta 2017

2 KUUKAUTTA

Miun pitäis oikeesti tulla aina heti silloin kirjoittamaan kun jotain tapahtuu, mut oon vaan niin laiska ja kiireinen etten oikeesti ehdi. Nyt sit taas on tapahtunut niin paljon kaikkea kivaa mistä kertois, mut en vaa saa niitä järkevästi selitettyä samaan blogitekstiin kuulumisten kera, noh yritetään!
Miulla oli hirvee hinku päästä surffaamaan joten päätettiin yhessä Ellin ja Toven kanssa järjestää surffipäivä Phillip Islandille. Menin yks perjantai koulun jälkeen Pakenhamiin ja seuraavana aamuna lähettin aikasin kohti surffibiitsiä! Ilma ei ollut mitenkään kovin aurinkoinen, mut se ei kauheesti haitannut, ei ainakaan punasuutta näkyny poskilla! Vietettiin noin 2h surffauksen parissa, koska ei haluttu maksaa 20e enempää lautojen vuokrauksesta. 

Surffauksen jälkeen Ellin ja Toven hostmom haki meiät ja heitti miut takasi Cranbourneen. Miulla oli suunitelmissa lähteä vielä entisen luokkakaverin sadanvieraan kotipippaloihin ja vaikka olin kuinka väsynyt kyseisestä päivästä olin enemmän kuin innoissani. Hostdad kerto olevansa valveilla ihan varmuudenvuoksi siihen asti kun saavun takaisin kotiin joten tilasin uberin jo joskus 12-1 aikaan. Miun kaveri järjesti vielä toisen illan, koska meillä oli pidennetty viikonloppu, mut miun energia ei siihen valitettavasti riittänyt. Olipahan ainakin kiva viikonloppu!
Hengaan tosipaljon nykyään cityssä, jonka takia en oikeestaan muista milloin tapahtu mitäkin. Muistaakseni surffaus viikonlopun jälkeen menin tapaamaan ranskalaisia, mut tällä kertaa ei päätetty iltaa st kilda beachille vaan lähettiin jo aikasin kotiin. Tapasin ekaa kertaa myös toisen ranskalaisen Elsan ja vaikka ei mitään shoppailua kummempaa tehty, meilllä oli tosi hauska päivä.

Viime perjantaina menin koulunjälkeen kaverin kanssa cityyn ottamaan kuvia! Ei oltu pitkään aikaan hengattu, kun kaikki (miun kaveri mukaanlukien) täällä oikeestaan vaan työskentelee joten oli tosi kiva päästä taas kunnolla viettämään aikaa. Lauantain ja sunnuntain vietin vaan opiskelun ja hostmomim äidin synttäreitä viettäen joten mikään kummoinen viikonloppu ei ollut kyseessä. Oon kuitenkin onnellinen, et miulla on oikeesti joka viikonlopulle jotain tekemistä kavereitten kanssa. Oon kauheen kiireinen ja aika vaan kuluu salaman nopeudella.
Meillä on vielä tää viikko koulua ennen kahenviikonlomaa tai oikeestaan vaan tiistai ja keskiviikko, koska torstaina on haastattelut oppilaan opettajan ja vanhemien kanssa, minkä takia normi oppitunteja ei järjestetä ja perjantaina mennään psyka kurssin kanssa cityyn museoon. Kahenviikon loman jälkeen lähetään hostien kanssa roadtripille darwiniin josta oon tosi innoissani, vaikka 4 päivää autossa istuminen ei kauheesti houkuttele. Tuunpahan oikeesti näkemään vaikka mitä siistejä paikkoja ja saan niin paljon muistoja ja kokemuksia!
On tosi haikeeta myös miettii et on vaan kaks kuukautta jäljellä. Ihmiset kysyy tosi usein, et kaipaanko perhettä ja oonko innoisani lähössä takaisin ja nyt voin oikeesti sanoa, et joo. Mitään koti-ikävä masennusta miulla eioo kyllä ollut moneen kuukauteen ja se johtuu varmasti vaan siitä et oon pitäny itteni kiireisenä ja nauttinu täällä olosta. Oon kuitenkin innoissani siitä, et pääsen taas hengaamaan suomi kavereitten kanssa ja asumaan ihan omaan kotiin.

Ensi tekstiin!

Meri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti